Κλείστε Ραντεβού

Ph Formula: Σύστημα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης

Η εμφάνιση του δέρματος μας, ειδικά στην περιοχή του προσώπου, επηρεάζει την αυτοπεποίθησή μας περισσότερο κι από τη συνολική εικόνα του σώματος.

Η pHformula είναι η πρώτη φάρμακο-κοσμετολογική εταιρία που εισήγαγε τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης για τη θεραπεία και αποκατάσταση δερματικών παθήσεων όπως η γήρανση, η υπερμελάχρωση, η ακμή, η ροδόχρους νόσος ενώ παράλληλα βελτιώνει τη συνολική εμφάνιση και υγιή όψη του δέρματος.

Η τεχνολογική καινοτομία μεταφοράς καθώς και η στοχευμένη ενεργοποίηση μηχανισμών του δέρματος επιτρέπουν την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων δίχως αρνητικές παρενέργειες όπως αποφλοίωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος και μεγάλος χρόνος αποκατάστασης.

Dermalogica: Pro Power Peel

Το Pro Power Peel είναι η ολοκαίνουργια και πλήρως προσαρμόσιμη φλούδα της Dermalogica. Εκτός από το ότι είναι η ταχύτερη και ισχυρότερη φλούδα, που επιτρέπει τους ειδικούς φροντίδας του δέρματος, την ευελιξία να δημιουργήσουμε μια φλούδα κατά παραγγελία που ταιριάζει απόλυτα στις ανάγκες κάθε μεμονωμένου πελάτη. Αυτό μας επιτρέπει να παρέχουμε μια διαφορετική φλούδα κάθε φορά για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά ένα ευρύ φάσμα προβλημάτων δέρματος, από πρώιμα σημάδια γήρανσης έως άνισους τόνους και ξεσπάσματα του δέρματος.

Πώς λειτουργεί

Το Pro Power Peel έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί στα επιφανειακά στρώματα / ανώτερα στρώματα του δέρματός μας για να αφαιρεί τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και να εμφανίζει ξανά την υφή του δέρματος. Με λίγα λόγια, μια φλούδα θα αφαιρέσει με ασφάλεια τα θαμπά εξωτερικά στρώματα του δέρματος που με τη σειρά τους αυξάνουν την ανατροπή των κυττάρων στα κάτω στρώματα του δέρματος από κάτω και το βοηθούν να αναγεννηθεί γρηγορότερα για να αποκαλύψει μια απαλή, λαμπερή επιδερμίδα.

Επικοινωνίστε μαζί μας