Βασική πεποίθηση της RHEA Cosmetics, είναι ότι κάθε δέρμα είναι μοναδικό και πως υπάρχουν συγκεκριμένες λύσεις για να καλύψουν τις εκάστοτε ανάγκες του. Η RHEA, μπορεί να αποκωδικοποιήσει το δέρμα του προσώπου και του σώματός σας ενώ παράλληλα ανακαλύπτει την κατάλληλη θεραπεία για την ομορφιά σας. Χάρη στο συνδυασμό των προϊόντων της τα οφέλη είναι πολλαπλάσια για το δέρμα σας.

Η τελετουργία της θεραπείας γίνεται το κύριο χαρακτηριστικό του RHEA επαγγελματία σώματος, κατά τη διάρκεια της οποίας συνοδεύεται από μία βαθιά ψυχοφυσική αναζωογόνηση. Η RHEA θεραπεία ξεφεύγει από την κλασική συνεδρία αισθητικής, έχοντας στόχο να δημιουργήσει μια δυνατή ενεργειακή επίδραση.

Οι βασικές αρχές της RHEA για την περιποίηση σώματος είναι:  

  • Διέγερση των αισθήσεων
  • Υψηλά αποτελεσματικά ενεργά συστατικά
  • Συγκεκριμένα & μοναδικά πρωτόκολλα

Τα προϊόντα RHEA  Cosmetics που χρησιμοποιούνται, είναι 100 % Ιταλικά και συνδυάζουν την επιστήμη, την έρευνα, την καινοτομία και τη φύση.  

BodyTouch  

Μασάζ σώματος με αποτοξινωτική δράση. Μία ολοκληρωμένη τελετουργία μασάζ που συνδυάζει την αποστράγγιση, τη διέγερση και το αδυνάτισμα. 

SlimCup  

Τελετουργία με βεντούζες για την επαναφορά της ενεργειακής ισορροπίας και του μεταβολισμού. Θεραπεία που χαρίζει μία συνολική δράση στο σώμα, χρησιμοποιώντας την τεχνική της βεντούζας, που περιέχει την εναλλαγή δύο cups από σιλικόνη (βεντούζες) διαφορετικών διαστάσεων, με αποτοξινωτική και αποσυμφορητική δράση.  

Scrubbing 

Μασάζ μηχανικής απολέπισης με διαφορετικές εντάσεις. Θεραπεία με μηχανική απολέπιση, ιδανική για την ανανέωση των ιστών και των κυττάρων. Τα scrubs που περιέχει έχουν δύο διαφορετικές εντάσεις, ελαφριά και δυνατή, για δύο ειδών απολέπισης. 

Κλείστε Ραντεβού