Η θεραπεία LPG Endermologie ® είναι εδώ και 30 χρόνια η μόνη 100% φυσική, μη-επεμβατική και καθόλου επιθετική τεχνική μηχανικής διέγερσης του δέρματος που επανενεργοποιεί με φυσικό τρόπο τον μεταβολισμό των κυττάρων. Με το καινοτόμο New Cellu M6 Alliance, η θεραπεία συμβάλλει ταυτόχρονα στην απελευθέρωση του λίπους και στην καταπολέμηση της χαλάρωσης, ενώ σέβεται απόλυτα τη φυσιολογία του σώματος και του δέρματος.

 

Πως λειτουργεί

Η νέα μη επεμβατική και 100% φυσική τεχνική προσώπου Face Endermologie ® και η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFTTM επιφέρει εν τω βάθει δράση στον ιστό, επαναενεργοποιώντας τη φυσική παραγωγή ινών κολλαγόνου και ελαστίνης για άμεση αναγέννηση του δερματικού ιστού και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα αντιγήρανσης σε άντρες και γυναίκες.

Η αποκλειστική αυτή τεχνική αντιγήρανσης της LPG χρησιμοποιεί τη διαδικασία της μηχανικής μεταγωγής μηνυμάτων (“mécano-stimulation”), προκειμένου να διεγείρει τους ινοβλάστες και να αναπυκνώσει τους ευαίσθητους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ. Η κεφαλή θεραπείας ERGOLIFTTM στηρίζεται στην αποκλειστική και πατενταρισμένη τεχνολογία της LPG, MPF (Motorized Pulsating Flaps), δηλαδή, στην ηλεκτρονικά ελεγχόμενη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του δερματικού ιστού!

Κλείστε Ραντεβού