Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του
Cryo Cool Max που το κάνουν τόσο
μοναδικό;

  1. Διαθέτει κεφαλές με τρισδιάστατη επιφάνεια εφαρμογής 360o, για πιο ενιαίο και συμμετρικό αποτέλεσμα μείωσης λίπους στα επίμαχα σημεία.
  2. Επιτρέπει την ταυτόχρονη εφαρμογή 4 κεφαλών, για ολοκληρωμένα αποτελέσματα σμίλευσης του  σώματος.
  3. Το Cryo Cool Max, διαθέτει το πατενταρισμένο σύστημα Thermos – Contrast που επιτρέπει τη ταχύτερη ενεργοποίηση του μεταβολισμού και την αποβολή των τοξινών.
  4. Οι κεφαλές του είναι πολύ άνετες και εύκαμπτες, για καλύτερη και πιο αποτελεσματική εφαρμογή σε πιο κυρτές περιοχές.
  5. Είναι το μοναδικό μηχάνημα, με το σύστημα αυτόματης ρύθμισης πίεσης, το οποίο μεταβάλλει την υποπίεση στον λιπώδη ιστό στην διάρκεια της θεραπείας, μειώνοντας τη στάση της αιματικής κυκλοφορίας των αγγείων και τον κίνδυνο δημιουργίας αιματώματος μετά τη θεραπεία.
  6. Ενισχυμένος ψυκτικός μηχανισμός (έως – 9 °C)
  7. Ισχυρή υποπίεση (έως 40 kilo pascal)

To Cryo Cool Max παγώνει και απομακρύνει το λίπος από το σώμα. Η κρυολιπόλιση είναι μια επαναστατική μη χειρουργική διαδικασία απώλειας τοπικού πάχους και λιπογλυπτικής σώματος, γρήγορη, ανώδυνη και απόλυτα ασφαλής

Γιατί η κρυολιπόλυση είναι τόσο διαδεδομένη;

  • Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια επαναστατική μέθοδο για να αποκτήσετε ένα σμιλεμένο σώμα, δίχως σημεία εναπόθεσης λίπους. Πρόκειται για μια νέα, μη επεμβατική μέθοδο λιπόλυσης που επιτυγχάνει μόνιμη μείωση του τοπικού πάχους, κατά τρόπο απόλυτα ασφαλή, ανώδυνο και αναίμακτο.
  • Η μέθοδος εκμεταλλεύεται την αυξημένη ευαισθησία των λιποκυττάρων στην ελεγχόμενη στοχευμένη ψύξη. Μελέτες έχουν δείξει πως εάν το λιποκύτταρο υποβληθεί σε ισχυρή ψύξη για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα επέρχεται η απόπτωση του (βιολογικός θάνατος). Στη συνέχεια, τα λιπαρά οξέα αποβάλλονται φυσιολογικά από τον οργανισμό μας, μέσω του λεμφικού συστήματος.

Μην χάνετε χρόνο! Ανακαλύψτε το σήμερα, αποκλειστικά στην DERMAWAY

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.