Βρείτε το πακέτο που σας ταιριάζει! Πρωτοποριακές θεραπείες αντιγήρανσης για την αποτελεσματική αντιμετώπιση και πρόληψη των ρυτίδων, της χαλάρωσης αλλά και του χρωματικού τόνου του δέρματος. Ένα πακέτο για κάθε ανάγκη Ο χρόνος, η έκθεση στον ήλιο, η επαφή με τη μολυσμένη ατμόσφαιρα, το κάπνισμα, το αλκοόλ, η κακή διατροφή και διάφοροι εξωγενείς παράγοντες μπορεί να προκαλέσουν μια φυσιολογική φθορά και αλλοίωση των ινών κολλαγόνου όπως επίσης και μυϊκή ατονία έχοντας ως αποτέλεσμα τη χαλάρωση του δέρματος. Σήμερα υπάρχουν πολλές μέθοδοι για να αντιμετωπίσετε τη χαλάρωση και να πετύχετε εντυπωσιακά αποτελέσματα σύσφιξης του δέρματος τόσο στο πρόσωπο όσο και στο σώμα, χωρίς να απαιτείται ο χρόνος αποθεραπείας που είναι αναγκαίος σε μία επέμβαση πλαστικής χειρουργικής. Η αντιγήρανση του δέρματος και το face lifting επιτυγχάνονται με μη επεμβατικές θεραπείες οι οποίες χρησιμοποιούν νέες αναίμακτες τεχνολογίες σύσφιξης δέρματος.

Θεραπεία 1

Σύσφιξη: Venus Freeze

Καθώς μεγαλώνουμε, το σώμα μας παράγει φυσικά λιγότερο κολλαγόνο, οδηγώντας σε δέρμα που φαίνεται θαμπό και αισθητά γήρανση. Το Venus Freeze ™ παρέχει μια εξαιρετικά άνετη, μη χειρουργική λύση που αξιοποιεί τη δύναμη της τεχνολογίας ραδιοσυχνοτήτων για να ενισχύσει την παραγωγή κολλαγόνου θερμαίνοντας το βαθύτερο στρώμα ιστού κάτω από το δέρμα. Αυτή η θεραπεία λειτουργεί για να εξομαλύνει τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες , να σφίξει το χαλασμένο δέρμα και να αποκαταστήσει μια ανανεωμένη, νεανική εμφάνιση.

Πως δουλεύει

Το Venus Freeze ™ λειτουργεί χρησιμοποιώντας έναν συνδυασμό πολλαπλών πολικών ραδιοσυχνοτήτων και παλμών ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Οι δύο τεχνολογίες λειτουργούν από κοινού για να θερμαίνουν με ασφάλεια και άνεση τον ιστό κάτω από την επιφάνεια του δέρματός σας, γεγονός που ενθαρρύνει το σώμα να παράγει περισσότερες ίνες κολλαγόνου και ελαστίνης. Αυτή η διαδικασία οδηγεί σε πιο σφριγηλό, πιο λείο δέρμα που φαίνεται αισθητά πιο νεανικό στην επιφάνεια.

 • ΑΣΦΑΛΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΤΟΝΟ ΔΕΡΜΑΤΟΣ: Η ραδιοσυχνότητα αποδεικνύεται ασφαλής και αποτελεσματική για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και για πιο σκούρους τόνους δέρματος.
 • ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ: Απολαύστε πιο λείο και σφριγηλό δέρμα μετά από μερικές γρήγορες θεραπείες.
 • ΑΝΕΣΗ ΜΕ ΔΕΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: Οι περιποιήσεις είναι εξαιρετικά άνετες και μπορείτε να επιστρέψετε στην ημέρα σας αμέσως μετά.

Θεραπεία 2

HYDRADERMIE

ΕΝΥΔΑΤΩΣΗΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΕΝΥΔΑΤΩΜΕΝΟ ΔΕΡΜΑ

Για να ανακτήσετε μία λαμπερή και υγιή επιδερμίδα, η  Hydradermie με το ειδικό Sérum Gel Hydratation, είναι η ιδανική θεραπεία για να ενυδατώσετε σε βάθος το δέρμα σας.

Το πρόγραμμα ενυδάτωσης αποκαθιστά την άνεση και χαρίζει λαμπερή εμφάνιση.

Μία ώρα θεραπείας, στην διάρκεια της οποίας πολύτιμα δραστικά συστατικά διεισδύουν στο δέρμα για να αναπληρώσουν την ενυδάτωση και να ενισχύσουν τον φυσικό μηχανισμό προστασίας του δέρματος.

Αποτελέσματα

Η θεραπεία “Hydradermie Lift” της Guinot σας προσφέρει ένα άμεσο αποτέλεσμα #lifting αναδομώντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου μέσω μυικής διέγερσης.

Μόλις ολοκληρωθεί η θεραπεία, θα νιώθετε το δέρμα σας πιο ενυδατωμένο και με άνεση. Το δέρμα σας θα έχει ανακτήσει την λάμψη του.

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα: 52.3%* πιο ενυδατωμένο δέρμα

*Κλινικές έρευνες

Θεραπεία 3

Dermapen

Το dermapen είναι η συσκευή – στυλό που αντικαθιστά πλήρως τα roller μικρο-ακίδων (micro-needling), καθώς διαθέτει ειδικές κεφαλές με πολύ λεπτές βελόνες (ακίδες) οι οποίες διαπερνούν την επιφάνεια της επιδερμίδας με ταχύτητα 100 φορές/δευτερόλεπτο και εισχωρούν σε βάθος που κυμαίνεται από 0,25 έως 1,5 χιλιοστά. Συνεπώς με τη χρήση του dermapen, τα δραστικά συστατικά μεταφέρονται αποτελεσματικά στην επιδερμίδα σε βάθος όπου κανένα καλλυντικό προϊόν δε δύναται να διεισδύσει.

Dermapen Αναδόμηση Δέρματος:

Η χρήση του dermapen σε συνδυασμό με την pHformula που είναι η πρώτη φαρμακο-κοσμετολογική εταιρία που εισήγαγε τα συστήματα ελεγχόμενης χημικής αναδόμησης για τη θεραπεία και αποκατάσταση δερματικών παθήσεων όπως η Γήρανση | Υπερμελάγχρωση | Ακμή | Ροδόχρου Νόσου. Η ελεγχόμενη αναδόμηση δέρματος βασίζεται στην αναγεννητική ιατρική μέσω της οποίας διεγείρεται η διαδικασία απελευθέρωσης αυξητικών παραγόντων για την αποκατάσταση και επιδιόρθωση των λειτουργιών του δέρματος. Στοχευμένα δραστικά συστατικά μεταφέρονται με ασφάλεια και μέγιστη αποτελεσματικότητα σε βαθύτερα στρώματα του δέρματος, δίχως να έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα. Παράλληλα υπάρχει η δυνατότητα να ενισχύσουμε περαιτέρω το αποτέλεσμα της συγκεκριμένης θεραπείας, ανάλογα με τον τύπο του δέρματος και την έκταση του προβλήματος στην επιδερμίδα που έχουμε να θεραπεύσουμε. Αυτό επιτυγχάνεται με τη χρήση του dermapen, που είναι η πιο εξελιγμένη μορφή μεσοθεραπείας.
 
Η τεχνολογική καινοτομία μεταφοράς καθώς και η στοχευμένη ενεργοποίηση μηχανισμών του δέρματος επιτρέπουν την επίτευξη μέγιστων αποτελεσμάτων δίχως αρνητικές παρενέργειες όπως αποφλοίωση των εξωτερικών στοιβάδων του δέρματος και μεγάλος χρόνος αποκατάστασης

Θεραπεία 4

Lpg Endermolift

Οι θεραπείες μηχανών Ionzyme DF II είναι πιθανώς οι πιο αποτελεσματικέςμη επεμβατικές θεραπείες προσώπου που είναι διαθέσιμες στον κόσμο σήμερα.

Το μηχάνημα Environ Ionzyme® DF II σχεδιάστηκε ειδικά για περιποιήσεις προσώπου Environ Skin Care και προσφέρει έναν μοναδικό συνδυασμό Ιοντοφόρησης και Sonophoresis. Αυτό το δημιουργικό σύστημα βελτιώνει τη διείσδυση των δραστικών βιταμινών και των πεπτιδίων που αψηφούν την ηλικία που περιέχονται στα προϊόντα Environ Skin Care, παρέχοντας ταχύτερα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα.

Το μηχάνημα Ionzyme® DF II μπορεί να θεραπεύσει μια ποικιλία προβλημάτων δέρματος όπως:

 • Ουλώδης ιστός
 • Προβληματικές ουλές δέρματος και ακμής
 • Φωτογήρανση και ανώμαλος τόνος δέρματος
 • Χρωματισμός
 • Λεπτές γραμμές και ρυτίδες
 • Μεγάλους πόρους και άνιση υφή του δέρματος
 • Θαμπό και ξηρό δέρμα
 • Λεπτό, χαλαρό δέρμα
 • Rosacea
 • Σκούρο κάτω από τους κύκλους των ματιών
 • Ευαίσθητο δέρμα
 • Ραγάδες
Κλείστε Ραντεβού