VENUS FREEZE

Η θεραπεία VENUS FREEZE αντιμετωπίζει τις ρυτίδες και αναδιαμορφώνει τις όποιες δυσμορφίες ή το χαλαρωμένο δέρμα του σώματός σας με τη βοήθεια της ελεγχόμενης θερμότητας. Η διαδικασία θεραπείας είναι απολύτως άνετη, γρήγορη, εντελώς ανώδυνη και απαιτούνται ορισμένες μόνο συνεδρίες για την ολοκλήρωσή της. Καθώς η εν λόγω θεραπεία είναι μη επεμβατική, δεν venus-freeze-mommyυπάρχει ανάγκη να γίνουν τομές, να χρησιμοποιηθούν βελόνες ή αναισθησία, ούτε, βέβαια, απαιτείται ο παραμικρός χρόνος αποθεραπείας. Με το VENUS FREEZE μπορείτε, δηλαδή, να επιστρέψετε αμέσως μετά το πέρας της θεραπείας στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

 

Απαλότερο δέρμα για μια λεπτή και σμιλευμένη σιλουέτα.

Το σύστημα VENUS FREEZE βοηθάει στη λείανση και σμίλευση του χαλαρωμένου ή ζαρωμένου δέρματος σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος. Η συγκεκριμένη θεραπεία μπορεί να σας βοηθήσει να αποκτήσετε ένα επίπεδο στομάχι, να λεπτύνετε
τους γοφούς και τους μηρούς σας και να τονίσετε / συσφίξετε τα άνω άκρα σας. Πολλοί εμπιστεύονται επιτυχώς το VENUS FREEZE, για να βελτιώσουν την εμφάνιση του δέρματός τους μετεγχειρητικά. Πολλές κυρίες το επιλέγουν μετά την περίοδο της κύησης.

Το VENUS FREEZE μπορεί, επίσης, να συσφίξει το δέρμα του προσώπου και του λαιμού απολύτως ακίνδυνα και αποτελεσματικά.
Είναι πραγματικά ανώδυνο! Οι περισσότεροι άνθρωποι που το έχουν δοκιμάσει βρίσκουν το VENUS FREEZE πολύ άνετο
στην αίσθηση και, παρότι η ανεκτικότητα στον πόνο είναι υποκειμενικό θέμα, πολλοί περιγράφουν συχνά την αίσθηση που αφήνει σαν εκείνη του «ζεστού μασάζ».


Στοχευόμενη θεραπεία θερμότητας.

Το σύστημα VENUS FREEZE χρησιμοποιεί την πλέον σύγχρονη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων, με την οποία αυξάνεται η θερμοκρασία του στρώματος της δερμίδας, που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα. Μια τέτοια στοχευόμενη ενέργεια βοηθάει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διεγείρει τα κύτταρα με σκοπό την απελευθέρωση των τοξινών, την αποσυμφόρηση των κατακρατήσεων και την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Με αυτή τη θεραπεία θα διαπιστώσετε την αύξηση της αιματικής κυκλοφορίας και τη συρρίκνωση του συνδετικού ιστού. Αναλόγως με το μέγεθος της περιοχής στην οποία εφαρμόζεται η θεραπεία, μια συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 15 μέχρι 45 λεπτά.VENYS
Τα πλεονεκτήματα του VENUS FREEZE. Ορατά αποτελέσματα.

Το σύστημα VENUS FREEZE παρέχει ορατά αποτελέσματα, επειδή είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση «διπλού στρώματος». Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει τον ιστό σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Με την εν λόγω καινοτόμο θεραπεία θα αισθανθείτε το σώμα σας να αναδιαμορφώνεται. Είναι πάρα πολλοί αυτοί που βλέπουν αποτελέσματα αμέσως. Ακόμα πιο σημαντικό είναι πως με την πάροδο του χρόνου και με ορισμένες συμπληρωματικές θεραπείες συντήρησης τα αποτελέσματα θα γίνονται ολοένα και πιο ορατά, καθώς η απομάκρυνση των τοξινών και η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας μπορεί να παρατηρηθεί μια ελαφριά ερυθρότητα, που όμως εξαφανίζεται σε λιγότερο από 24 ώρες. Γενικά, απαιτούνται έξι έως εννιά θεραπείες ανά δεκαπενθήμερα διαστήματα.

Ασφαλές και άνετο

Το σύστημα VENUS FREEZE είναι απολύτως ασφαλές και εγκεκριμένο από το FDA και χρησιμοποιείται καθημερινά κατά τρόπο ακίνδυνο και επιτυχή σε χιλιάδες άτομα ανά τον κόσμο. Ο δε κίνδυνος παρενεργειών είναι εξαιρετικά χαμηλός.

ΟΛΟΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΜΑΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ
ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ.
ΤΩΡΑ, ΟΜΩΣ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΘΕΙ Η ΔΥΣΑΡΕΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ.

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΕΤΕ  ΤΟ ΔΕΡΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΤΟΥ DERMAWAY ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ VENUS FREEZE.