Lipomassage

 

Before1session_0 After1session_14
ΠΡΙΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 14 ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ

 

Σχετικά με την LPG

 

Την τελευταία εικοσαετία η LPG Systems έχει αναπτύξει αποκλειστικές και κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες για τη θεραπεία του ανθρώπινου σώματος, στοχεύοντας στην ποιότητα ζωής και τη μακροβιότητα. Τα συστήματα αυτά είναι ειδικά σχεδιασμένα για τους επαγγελματίες στον χώρο της υγείας και της ομορφιάς και χρησιμοποιούνται σε διάφορους τομείς, όπως της αποκατάστασης, της άθλησης, της ευεξίας και της αντιγήρανσης του προσώπου και του σώματος.

LPG, πρωτοπόρος παγκοσμίως στη θεραπεία του συνδετικού ιστού

 

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων 25 ετών η LPG έχει αποδειχθεί σε παγκόσμιο επίπεδο πρωτοπόρος εταιρεία στη θεραπεία του συνδετικού ιστού, ενώ παράλληλα έχει εισάγει πολυάριθμες τεχνολογικές καινοτομίες για τη βελτίωση της ευεξίας. Μέχρι σήμερα περισσότεροι από 10.000.000 άνθρωποι έχουν θεραπευθεί με τις τεχνικές LPG σε πιο πολλές από 95 χώρες.

Η LPG ιδρύθηκε το 1986 από το Louis Paul Guitay στη Valence της Γαλλίας. Ο κ. Guitay εφηύρε μια μέθοδο, για να βοηθήσει στην αποκατάσταση του κατεστραμμένου μυϊκού ιστού και στην τυποποίηση της φυσικοθεραπείας με την παροχή μιας προσομοίωσης της χειρομάλαξης μέσω της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης μηχανοποίησης και κινητοποίησης. Κατά τη διάρκεια του χρόνου οι ασθενείς παρατήρησαν μια ενδιαφέρουσα… παρενέργεια, τη βελτίωση της ανομοιογενούς κατανομής του επιφανειακού λίπους γνωστού ως κυτταρίτιδα.

Κυτταρίτιδα – Ένα Τεράστιο Πρόβλημα

 

Μικρές και μεγάλες, αδύνατες και εύσωμες, όλες οι γυναίκες έρχονται αντιμέτωπες με την κυτταρίτιδα, ένα πρόβλημα που μόνο χειρότερο γίνεται με το χρόνο. Βαθμιαία, η εμφάνιση του φαινομένου της «φλούδας του πορτοκαλιού», που είναι γνωστό ως κυτταρίτιδα, γίνεται ολοένα και πιο έντονη στους γοφούς, στην κοιλιά, στους μηρούς και στους γλουτούς. Ο καθιστικός τρόπος ζωής και η κακή διατροφή συμβάλλουν περαιτέρω στην ανάπτυξη της κυτταρίτιδας και στην τοπική εναπόθεση λίπους. Η εμφάνιση της φλούδας του πορτοκαλιού στο δέρμα προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή του λίπους και την υποδόρια διάταση του συνδετικού ιστού.


Αυτό το φαινόμενο είναι συχνότερο στις γυναίκες και οφείλεται στην αποθήκευση λίπους στα λιποκύτταρα και στην αποθήκευση νερού στη δερμίδα και την υποδερμίδα. Δεδομένου ότι τα λιποκύτταρα υπερδιογκώνονται, οι μεμβράνες τους παραμορφώνονται και προκαλούν τη διάταση των διαφραγμάτων, προκαλώντας, έτσι, το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού.

Στις γυναίκες ο ιστός είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στις αυξομειώσεις των επιπέδων των ορμονών (εμμηνορροϊκός κύκλος, εγκυμοσύνη, εμμηνόπαυση), οι οποίες προκαλούν την αποθήκευση και δημιουργία του συσσωρευμένου λίπους. Οι περισσότερες γυναίκες έχουν προσπαθήσει μάταια να διώξουν την κυτταρίτιδα με κάθε τρόπο, με διατροφή και έντονη άσκηση αλλά και με αντι-κυτταριτιδικές κρέμες, με παραδοσιακές και εναλλακτικές θεραπείες καθώς και φάρμακα αδυνατίσματος.

Η κυτταρίτιδα μπορεί να διαγνωστεί και να ταξινομηθεί σε τέσσερα στάδια. Όσο πιο προχωρημένο είναι το στάδιο της κυτταρίτιδας, τόσο μεγαλύτερη προσπάθεια χρειάζεται για να αντιμετωπιστεί. Κατά τη θεραπεία της κυτταρίτιδας η μπλοκαρισμένη λέμφος πρέπει να αποσυμφορηθεί, το σύστημα της παροχέτευσης πρέπει να διεγερθεί, ο ινώδης ιστός γύρω από τις σκληρές αποθήκες του λίπους πρέπει να γίνει πιο μαλακός ή να αρθεί και το αδύνατο δίκτυο των ινών κολλαγόνου και ελαστίνης πρέπει να ενισχυθεί και να αναδιαμορφωθεί.

Με το επαναστατικό LIPOMASSAGE® από τη θεραπευτική τεχνική ENDERMOLOGIE® το όνειρο όλων των γυναικών, να απαλλαγούν από τις υπερβολικές τους καμπύλες και από το αντιαισθητικό φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού, είναι πλέον πραγματικότητα!!!

Δύσκολοι καιροί για τα λιποκύτταρα!
Είτε προέρχονται από κληρονομική προδιάθεση είτε είναι αποτέλεσμα της καθιστικής ζωής, μέχρι σήμερα οι ειδικοί είχαν μόνο δύο τρόπους να εξαλείψουν τα λιποκύτταρα, τη λιποαναρρόφηση και τη δίαιτα.

Στις μέρες μας οι επιστήμονες εστιάζουν όλο και περισσότερο στην ανακάλυψη νέων μεθόδων λιπόλυσης. Το λιποκύτταρο και οι λειτουργίες του τώρα μπαίνουν στο μικροσκόπιο και μια νέα μέθοδος εμφανίζεται στο προσκήνιο χάρη σε μια μελέτη που πραγματοποιήθηκε από το Groupe Santé Recherche με συντονιστή τον καθηγητή Max Lafontan (Τουλούζη), ειδικό στην τεχνική της μικρο-διάλυσης. Σύμφωνα με τη συγκεκριμένη μελέτη φαίνεται ότι υπό την επίδραση της μηχανοποίησης και κινητοποίησης του ιστού που επιφέρουν τα συστήματα της LPG και η θεραπεία Endermologie®, το λιποκύτταρο αποκαλύπτει τα μυστικά του. Έτσι, τα λιπώδη κύτταρα μπορούν «να επανεκπαιδευθούν», ιδιαίτερα σε σημεία όπου είναι παθητικά.

Η αποκρυπτογράφηση του μικρο-περιβάλλοντος του λιποκυττάρου οδήγησε τους ερευνητές σε μια νέα ανακάλυψη, δηλαδή, στη νέα τεχνική LIPOMASSAGE®, που είναι η τελευταία γενιά θεραπευτικών μεθόδων, η οποία στοχεύει αποκλειστικά στο τοπικό πάχος και στην κυτταρίτιδα με τη μη επεμβατική λιπογλυπτική.

LPG

– Περισσότερες από 85 κλινικές μελέτες. 

 • – 20 χρόνια έρευνας.
 • – Πατενταρισμένες τεχνικές.
 • – Διεθνής επιστημονική κοινότητα έρευνας (www.cosire-lpg.com).
 • – Συνεχώς εξελισσόμενες τεχνικές.


Αποτελέσματα από την τελευταία μας επιστημονική μελέτη:

 • + 50% ενεργοποίηση της λιπόλυσης (αποβολή λίπους).
 • + 240% ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής κολλαγόνου (αναδόμηση του δέρματος).
 • + 160% ενεργοποίηση του μηχανισμού παραγωγής ελαστίνης.


* LAFONTAN M.: Εκτίμηση της επίδρασης της τεχνικής LPG® στη λιπόλυση και στην έκφραση των γονιδίων, χρησιμοποιώντας, αντίστοιχα, τη μέθοδο της μικροδιάλυσης και τη μικροτεχνολογία DNA.

Clinical Investigation Center, Toulouse Hospital, France. Research Report 2009.


ENDERMOLOGIE®

 

Από τη δεκαετία του 1980 η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί ως η πιο γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του φαινομένου της φλούδας του πορτοκαλιού -κυτταρίτιδα- και τον τόνο του δέρματος, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών παγκοσμίως.

Ο όρος Endermologie® είναι καταχωρισμένο σήμα της LPG και έχει καθιερωθεί ως η πιο γνωστή και αποτελεσματική θεραπεία για τη μείωση του φαινομένου της φλούδας του πορτοκαλιού (κυτταρίτιδα) και τη βελτίωση του τόνου του δέρματος.

Η θεραπεία Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική. Μάλιστα, τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie® συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.   

Endermologie®, 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο

 

Η Endermologie® της LPG είναι η πρώτη, παγκοσμίως κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, τεχνολογία η οποία στοχεύει στη μείωση της κυτταρίτιδας και του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα. Σήμερα η θεραπεία Endermologie® έχει καθιερωθεί διεθνώς και εφαρμόζεται σε περισσότερα από 25.000 κέντρα σε όλο τον κόσμο.

Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, που είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας. Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές στις οποίες το πρόβλημα είναι έντονο, ενώ ταυτόχρονα “προστατεύονται” οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος).

Αποτελέσματα:

 

Ορατά και σίγουρα

Κάθε θεραπεία Εndermologie® διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα.  Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας εφαρμόζεται στο σώμα ένα ειδικό κορμάκι, το LPG bodywear, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων, επιβεβαιώνει την επιφανειακή τους δράση και προστατεύει την υγιεινή του σώματος. Η θεραπεία Εndermologie® συνδυάζει ιδανικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού μασάζ.   

7 Ερωτήσεις σχετικά με τη θεραπεία Εndermologie®

purple_tik Είναι νέα θεραπεία;

 

Η LPG βρίσκεται στον χώρο περισσότερα από 20 χρόνια κερδίζοντας την εμπιστοσύνη εκατομμυρίων γυναικών στον κόσμο που απολαμβάνουν καθημερινά τα αποτελέσματα της πλέον εμπορικής θεραπείας Εndermologie®.

purple_tik Είναι επίπονη;

 

Τα πολλαπλά προγράμματα και πρωτόκολλα θεραπείας επιτρέπουν την αντιμετώπιση σύνθετων καταστάσεων, όπως λιπώδη κυτταρίτιδα, τοπικό πάχος, οιδηματώδη κυτταρίτιδα, ινώδη κυτταρίτιδα και επιδερμική χαλάρωση και δεν πρέπει να πονάει ποτέ.

purple_tik Επιφέρει μείωση βάρους;

 

Το αδυνάτισμα που επιφέρεται είναι τοπικό με ταυτόχρονη αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και της επιδερμικής χαλάρωσης. Τις περισσότερες φορές δεν σχετίζεται με μεγάλη μείωση του βάρους.

purple_tik Αντικαθιστά τη δίαιτα;

 

Μια ισορροπημένη διατροφή μπορεί να βοηθήσει να διατηρήσετε τον δείκτη του σώματός σας (BMI) και τις υψηλές μεταβολικές ανταλλαγές. Τις περισσότερες φορές όμως η κυτταρίτιδα, η τοπική εναπόθεση λίπους, η φλεβική ανεπάρκεια και η χαλάρωση δεν επηρεάζονται από τη δίαιτα.

purple_tik Είναι πιο αποτελεσματική από τη φυσική δραστηριότητα;

 

Η ισοτονική εκγύμναση και η καρδιοαναπνευστική άσκηση στοχεύει στις μυϊκές καύσεις στα εν βαθύτερα επίπεδα του λιπώδους ιστού, αλλά δεν καταπολεμά την κυτταρίτιδα. Για να επιτύχουμε το ιδανικό αποτέλεσμα λιπογλυπτικής, ενδείκνυται ο συνδυασμός γυμναστικής με τη θεραπεία Εndermologie®.

purple_tik Μπορεί να αντικαταστήσει τη λιποαναρρόφηση;

 

Η λιποαναρρόφηση αποτελεί μία επεμβατική πράξη στη διαμόρφωση του σχήματος και του όγκου του σώματος, αλλά δεν μπορεί να λύσει το πρόβλημα της κυτταρίτιδας. Συνεπώς, η θεραπεία Εndermologie® αποτελεί την ιδανική θεραπεία για την προετοιμασία και την αποθεραπεία του χειρουργείου και λειτουργεί ως το τέλειο συμπλήρωμα της αισθητικής Πλαστικής Χειρουργικής.

purple_tik Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένη η αποτελεσματικότητα της μεθόδου;

 

Η LPG είναι η πρώτη εταιρεία η οποία έλαβε την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) για την κυτταρίτιδα, τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος και προσφάτως και για την αποτελεσματικότητά της στη μετακαρκινική αποθεραπεία του Λεμφοιδήματος.

Η δράση της θεραπείας Endermologie® είναι διπλή:

 1. Μηχανοποίηση και
 2. Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο.

Μέσω της τεχνολογίας IMR® (Independent Motorized Rollers) -κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως- η προσομοίωση της χειρομάλαξης γίνεται με τον πλέον επιστημονικό τρόπο. Δεκάδες κλινικές έρευνες τα τελευταία 20 χρόνια έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία επιτυγχάνει να μηχανοποιήσει και να κινητοποιήσει τον συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο, εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση (σε πολλαπλά επίπεδα με βάση την ποιότητα του ιστού) φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.

Το αποτέλεσμα:

Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα.

 

 

Πώς λειτουργεί;

 

Η Endermologie® περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας (Keymodule® ) με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή δημιουργεί μια συμμετρική πτυχή δέρματος με απόλυτα φυσικό τρόπο, η οποία επιτρέπει τη βαθύτερη μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, συμβάλλοντας στη μείωση της κυτταρίτιδας και στην απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος το Keymodule® υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τόνο. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές. Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και κυλά το δέρμα σας, για να κινητοποιήσει στα πιο βαθιά επίπεδα τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 τοις εκατό (μετρήσεις Laser Doppler) και τη λεμφική ροή κατά 300 τοις εκατό (μετρήσεις Lymphoscintigraphy). Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.
Συνεδρίες με τα συστήματα της LPG «επανεκπαιδεύουν» στην πορεία τα λιποκύτταρα να αποβάλουν το λίπος. Μια παρατήρηση που είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσα είναι ότι τα λιποκύτταρα, που είναι παθητικά από μεταβολικής άποψης στη μηριαία περιοχή της γυναίκας, εμφανίζονται να είναι ο κύριος αποδέκτης αυτής της «μηχανικής θεραπείας ιστού». Η συγκεκριμένη μελέτη που συντονίζεται από τον καθηγητή Max Lafontan δείχνει ότι ο μηριαίος λιπώδης ιστός διεγείρεται ξεκάθαρα και η απώλεια βάρους συσχετίζεται με τη βελτιστοποίηση του φαινομένου λιπόλυσης, το οποίο είναι συχνά ανεπαρκές, ιδιαίτερα στο φαινόμενο της κυτταρίτιδας.

 

 

 

LIPOMASSAGE®

Συστηματική εκγύμναση, υγιεινή διατροφή, ειδικά προγράμματα απώλειας βάρους… Έχετε κάνει τα πάντα, για να χάσετε εκείνες τις ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΥΣ, αλλά αυτές δεν λένε να φύγουν με τίποτα και επιμένουν.

Τώρα υπάρχει η λύση. Το LIPOMASSAGE®.
Πρόκειται για μια μη επεμβατική τεχνική για το ΕΠΙΜΟΝΟ ΠΑΧΟΣ, την ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ και το ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΠΛΑΔΑΡΟ ΔΕΡΜΑ.

Η τεχνική Lipomassage® βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η Lipomassage™ παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.

Η θεραπεία LIPOMASSAGE®, που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος στις οποίες στοχεύουμε.

 • •    Δρα απευθείας κατά της κυτταρίτιδας, λειαίνει το φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού και βελτιώνει ορατά την ποιότητα του δέρματος.
 • •    Δραστηριοποιείται άμεσα για την αποσυμφόρηση του ιστού, ανανεώνοντας τη φλεβική ροή, αποβάλλοντας τις τοξίνες και αδυνατίζοντας το σώμα.
 • •    Αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό, ενισχύει την μικρο-κυκλοφορία και μειώνει το οίδημα στα κάτω άκρα.

ΑΝΑΔΟΜΗΣΗ

 

Αργή διέγερση.
Στόχος: Η τόνωση του φυσικού περιγράμματος του προσώπου και η αποσυμφόρησή του. Ενδείκνυται για οιδηματώδες και παχύ δέρμα.

 

ΛΕΙΑΝΣΗ

 

Μεσαία διέγερση.
Στόχος: Η οξυγόνωση και η ευεξία. Ενδείκνυται για το αφυδατωμένο ή/και χαλαρό δέρμα, τις γραμμές έκφρασης και την κουρασμένη όψη του προσώπου.

 • ΣΦΡΙΓΗΛΟΤΗΤΑ

Γρήγορη διέγερση.
Στόχος: Η ανανέωση και η μείωση των σημαδιών γήρανσης. Ενδείκνυται για τα πιο γηρασμένα δέρματα.

Επιστημονικά αποδεδειγμένες από πολυάριθμες κλινικές μελέτες η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική θεραπεία παγκοσμίως, η θεραπεία Endermologie®, και η νέα της τεχνική Lipomassage® ανοίγουν νέα μονοπάτια στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας.

Κάποιοι που δοκίμασαν τη θεραπεία μας λένε:

 

Τζένη, 42 ετών
“Γνωρίζω καλά από επίμονο τοπικό πάχος! Η συνεχής δίαιτα είναι πραγματικά βάρβαρη για το σώμα μου. Δοκιμάζοντας όμως το Lipomassage, μετά από 8 κιόλας θεραπείες είχα χάσει αρκετούς πόντους χωρίς ίχνος πόνου!”

Κωνσταντίνα, 27 ετών
“Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου πήρα 20 κιλά και, ενώ έχασα τα περισσότερα από αυτά, 4 τελευταία κιλά δεν υποχωρούσαν με τίποτα. Η σωστή διατροφή, η γυμναστική και κυρίως οι συνεδρίες Lipomassage που έκανα με βοήθησαν να χάσω αυτά τα επίμονα κιλά στα σημεία ακριβώς που ήθελα, χωρίς να επηρεαστούν οι καμπύλες μου.”

Συστήνεται για κάποιον/α εάν…

 

 1. παρά τις όποιες προσπάθειες για δίαιτα και φυσική άσκηση, υπάρχει ακόμη λίπος που επιμένει στις περιοχές των γλουτών, των μηρών, κάτω της υπογλουτιαίας πτυχής, της κοιλιάς, της πλάτης, του έσω γονάτου, ενώ υπάρχει ακόμα έντονη βαθύτερη κυτταρίτιδα και πρησμένοι αστράγαλοι.
 2. χάνει βάρος, αλλά θέλει να σμιλεύσει το σώμα του/της και να διατηρήσει τη σφριγηλότητα του δέρματός του/της.
 3. μόλις γέννησε και θέλει να συσφίξει το σώμα της και να επαναφέρει τη σιλουέτα της στην αρχική της μορφή.
 4. δεν θέλει οι ορμονικές διαταράξεις που συνοδεύουν την περίοδο της εμμηνόπαυσης να αυξήσουν τον όγκο της μέσης της (διαμόρφωση ανδροειδούς σωματότυπου), της πλάτης ή των χεριών της.


Κάθε θεραπεία Εndermologie® & Lipomassage® διαρκεί περίπου 35 λεπτά και γίνεται 2 με 3 φορές την εβδομάδα. 

 

LIPOMASSAGE®

 

Το μυστικό για ένα πιο λεπτό και καλοσχηματισμένο σώμα βρίσκεται στην LPG και την καρδιά του λιποκυττάρου.
Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει ότι το Lipomassage® ενεργοποιεί το λιποκύτταρο μέσω των β’ υποδοχέων που προκαλούν τη λιπόλυση (απελευθέρωση λίπους).

Επίσης, το Lipomassage® διεγείρει τους ινοβλάστες (σύσφιγξη), διασπά το συσσωρευμένο λίπος, λειαίνει τις πτυχές του δέρματος και αυξάνει τις μεταβολικές ανταλλαγές και την παροχέτευση των κατακρατήσεων.

Αδυνάτισμα – ROLL’IN

Ενεργοποιεί τη διαδικασία της λιπόλυσης στο λιποκύτταρο, διασπώντας και απελευθερώνοντας λιπαρά οξέα.

Σύσφιγξη – ROLL’OUT

Διεγείρει τους ινοβλάστες, ενισχύοντας τη δομή του κολλαγόνου και των ινών ελαστίνης, τονώνοντας και συσφίγγοντας έτσι το δέρμα.

Λιπογλυπτική – ROLL’UP

Αποδιοργανώνει τις λιποκυψέλες και ελαστικοποιεί τα διαφραγμάτια (λειαίνοντας τη “φλούδα του πορτοκαλιού”).

Η μέθοδος του Lipomassage Βήμα προς Βήμα

 

 

Lipo-φωτογράφηση

 

Αξιολόγηση μέσω φωτογραφιών που υποδεικνύουν ακριβώς τις προβληματικές περιοχές κάτω από την επιρροή της βαρύτητας.

 

Lipo-αξιολόγηση

 

Εξέταση του λιπώδους ιστού, προκειμένου να καθοριστεί το πρωτόκολλο της θεραπείας.

 

Lipo-σχεδιασμός

 

Σχεδίαση των προβληματικών περιοχών (λιπώδεις ζώνες) πάνω στο ειδικό κορμάκι θεραπείας της LPG.

 

Lipo-απομόνωση

 

Οι διαλείπουσες μυϊκές συσπάσεις διαχωρίζουν τα στρώματα του ιστού, προκειμένου να καταπολεμήσουν με ακρίβεια το λίπος.

 

Και για άντρες…

 

Το Lipomassage είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό και στους άντρες σε περιπτώσεις, όπως τοπικό πάχος, σωσίβια, κοιλιά, διπλοσάγονο, απροσδιόριστοι θωρακικοί μύες…

Το Lipomassage® τα καταφέρνει εκεί όπου η δίαιτα και η άσκηση αποτυγχάνουν.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ, ΥΓΙΕΙΝΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ…
ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΑΙΣΘΗΤΙΚΕΣ ΕΝΑΠΟΘΕΣΕΙΣ ΛΙΠΟΥΣ,
ΑΛΛΑ ΑΥΤΕΣ ΔΕ ΛΕΝΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ.

ΤΩΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΛΥΣΗ. ΤΟ LIPOMASSAGE  ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΗ ΕΠΕΜΒΑΤΙΚΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΟΝΟ ΠΑΧΟΣ, ΤΗΝ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΔΕΡΜΙΚΑ ΠΛΑΔΑΡΟ ΔΕΡΜΑ.
ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΙΣΤΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΓΙΑ ΕΝΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΣΩΜΑ.
ΟΤΑΝ Η ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΚΑΙ Η ΑΣΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΟ LIPOMASSAGE ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗ ΛΥΣΗ.

 

 

LIPO M6

 

Η LPG ανέπτυξε την έρευνα, βελτίωσε την τεχνολογία και δημιούργησε νέα πρωτόκολλα θεραπείας. Το αποτέλεσμα με το όνομα LIPO M6 και η τεχνική LIPOMASSAGE® έφεραν την επανάσταση στη Μη Επεμβατική Λιπογλυπτική.

Το LIPO M6® στοχεύει αποκλειστικά στη θεραπεία της μη επεμβατικής λιπογλυπτικής στον τομέα της αισθητικής ιατρικής. Αυτό το τελευταίο σύστημα παρουσιάστηκε επίσημα από την LPG στο μεγαλύτερο παγκόσμιο συνέδριο αισθητικής, το Cosmoprof στην Μπολόνια, τον Απριλίου του 2007, το οποίο χαρακτηρίστηκε από τεράστια επιτυχία, συνυπολογίζοντας και τη νέα χαμηλή του τιμή.

Αποκλειστική τεχνολογία

 

Στην κεφαλή του συστήματος Lipo M6 ενσωματώνεται η αποκλειστική τεχνολογία LPG: Ανεξάρτητοι Μηχανικοί Κύλινδροι (IMR). Ανάλογα με τη φορά της περιστροφής και την ταχύτητα των κυλίνδρων, το δέρμα μηχανοποιείται με πολυάριθμους διαφορετικούς τρόπους -όλοι με διαφορετική διαδικασία σε σχέση με το βάθος και πάχος καθώς και τον τύπο της κυτταρίτιδας- για βέλτιστα αποτελέσματα.